KÖZÖSSÉGI BLOG

Héjon áztatás

-
🔴 Mitől lesz vörös a vörösbor? 🤔
❇️ Mi különbözteti meg a rozétól? 🧐
⭕ Akkor a rozét a sillertől?? 😯
🔴🔵 Hát kékszőlőből, hogy lehet fehérbor is?! 😳
🔵🍊És akkor fehérszőlőből miért nem készülhet vörös-, csak narancsbor??! 🥴
Kóstoljátok meg “Héjon áztatás” sorunkat és mi 6 boron keresztül minden kérdésetekre válaszolunk, ami a borok színét-ízét illeti! 😉🍇👩‍🎓🍷👨‍🎓

1️⃣

Lajver Borbirtok

– Incognito ’19 (kékfrankos, fehér) – (Szekszárd) 🔴🔵

2️⃣

Centurio Szőlőbirtok

– Első fejtés ’19 🔵🍊

3️⃣

Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet

– Narancsbor (olaszrizling) ’15 (Pécs) 🍊

4️⃣

Szivek Pince

– Rozé ’19 ❇️

5️⃣

Németh János Pincészet

– Siller ’19 (Szekszárd) ⭕

6️⃣

Szent Donát Borkúria

– Magma Kékfrankos ’18 🔴

📸 fotó:

Attila Kucsera – Design & Photo

HOZZÁSZÓLÁSHOZ
JELENTKEZZÉL BE

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Neked ajánljuk

Itt alkoholos termékeket is árulunk, elmúltál már 18 éves?